Когато не знаете какво да подарите на близък човек

14 април 2021

Произлизам от голяма фамилия, имам много приятели и обичам да правя подаръци. Когато наближи поредния празник неизменно се изправям пред ситуацията – какво да подаря на човек, на когото съм подарила всичко възможно. Тогава как да го изненадам и зарадвам. Мисията изглежда невъзможна.

И след като многократно се изправих пред този проблем, разбрах, че е важна емоцията и преживяването. Това беше причината да измислим нашите подаръчни комплекти, в които се стараем да съчетаем елементи, носещи емоция и създаващи преживяване. Да, със сигурност сте подарявали книга за пътешествия на ваш приятел, който обича да пътува. Но когато съчетаете една такава книга с чаша за любима напитка и ароматна свещ правите четенето истинско преживяване, освен това показвате лично отношение.

Ако вашата леля е огън-жена с прекрасно чувство за хумор, която обича да готви, дали няма да се разстопи от удоволствие, когато й подарите чаша с люта чушка в комплект с чорапи с червени чушки и подправка чили. Огнена комбинация, която ще я усмихне широко.

Добре, може да бъде и по-консервативно – философска книга, красива чаша и малка добавка – шишенце с уиски за ирландско кафе. Чудесен повод за размисъл.

Имаме нещо и за любимата баба, която обожава градината си на балкона – градински инструменти и ръкавици в комбинация със семена за подправки, с които гозбите й ще бъдат още по-вкусни.

А дали приятелката ви, която обича да се грижи за себе си няма да се зарадва на подаръчна кутия, в която ще открие масажор за лице от полускъпоценен камък, чаша за кафе в същия цвят и ароматна свещ. Така грижейки се за себе си ще достави радост на всичките си сетива.

Ако все пак не откриете комплект, който да зарадва вашия близък е достатъчно да ни дадете малко информация и ние ще ви предложим най-подходящия подарък за вашия случай. Обичаме предизвикателствата и обичаме доволни клиенти!


Избор на подарък за сватба19 април 2021

Ако искате да покажете лично отношение и да зарадвате ваши близки по повод тяхната сватба, ето няколко идеи за подарък

прочети още
Тирамису8 април 2021

Нашата проверена рецепта за автентично тирамису. Гарантираме ще си оближете пръстите.

прочети още
Рецепта за пърленки1 декември 2020

Изпитана в годините рецепта за домашни пърленки

прочети още
Изкуството да подаряваш9 ноември 2020

Ако някой ме попита кога се чувствам щастлива, без колебания ще отговоря, че един от моментите, когато съм истински щастлива е, когато правя и получавам подаръци. Според статистиките не съм единствената, следователно трябва да се стремим по-често да се радваме взаимно.

прочети още