Пало Санто

Цена: 14,90 лв.
+ -
Моля, изберете:

Пало Санто (Bursera Graveolens) е свещено дърво, което се е използвало от далечното минало в медитации и ритуали за пречистване. Характерният му аромат се дължи на смолата му, известно още като най-ароматното дърво - колкото по-старо е дървото, толкова по-наситен и силен става аромата му. Може да се използва като аналог на тамяна.

Използва се за пречистване на пространството от негативни енергии, облекчаване на настинки, стрес, астма, главоболие, депресия, възпаление и др. Влияе благоприятно на имунната и нервната система, за по-бързо възстановяване от заболяване, също така прави детоксикацията на канцорогените в организма

Преди употреба е добре да провертрите помещението. С кибрит или от свещ запалете върха на пръчка Пало Санто. Задръжте под наклон от около 45° като насочите върха надолу към пламъка. Когато се разгори добре го оставете за 30 секунди в съд, подходящ за целта и след това духнете и то ще изгасне само. Ако кадите се отделя мек, приятен, с нотки на тамян и евкалипт аромат. Може да палите дървото Пало Санто многократно.

За да ги съхранявате сме ги опаковали в еко торбичка от 100% лен.

Страхотен подарък за нов дом, който можете да комбинирате с ароматна свещ или ароматна каминка с ароматни есенции.