Уоркшоп Основи на опаковането за начинаещи

Цена: 80,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Преди повече от 14 години започнах да се занимавам с опаковане и флористика.

През това натрупах много опит в практиката и чрез световни уоркшопи, обучения, менторинг програми.

Работата с ръце е изключително зареждаща, развива креативността ни, намалява напрежението и ни разсейва от злободневните проблеми.

От 5 години преподавам и предавам знанията и уменията си. Имам изградена методика на работа и ако ми дадете около 1-1.30 минути от времето си ще се радвам да ви потопя в света на красивите опаковки.

Опаковането е вид изкуство, опаковката показва отношение и събужда вълненията на човека, който искате да зарадвате. Това е наглед лесно умение, което има своите тънкости и малки хитрини.

Какво ще научите по време на курса по опаковане:

В първата част ще ви разкажа интересни истории за това как са възникнали опаковките и на кого за първи път му е хрумнало да опакова.

След това ще ви покажа няколко техники на опаковане, а накрая ще ви поканя да се пристрашите и сами да направите един тип опаковка и една панделка.

Ново умение, добро настроение, нови контакти, приятен, зареждащ начин да се насладите на неделята.

Всички материали и инструменти ще бъдат осигурени от нас, както и ароматна чаша кафе или сгряващ чай. От вас очаквам само отворено сърце, широка усмивка и щипка вдъхновение.

Място: София, ул."Веслец"10 - магазин "Красота и настроение"

Времетраене: 1.30 минути.

Максимален брой участници: 7 човека.

Приемаме плащане по банков път или може да оставите сумата в магазина ни на ул."Веслец"10. С попълването на данните ви резервирате вашето място в рамките на 24 часа, докато получим превода или заплатите в магазина. Ако искате курсът да е подарък в полето за доставка моля изпишете данните на човека, кого искате да изненадате.

Аз, Калина, ще ви очаквам с голямо нетърпение и ентусиазъм, за да ви заредя с хубаво настроение и нови знания!