Комплект Stress relief

Цена: 44,90 лв.
+ -
Моля, изберете:

 

Чували ли сте за Укеиреру? Ако не това е японската философия на приемането, която предлага три начина за справяне със стреса. За стреса сме сигурни, че чувате и изпитвате ежедневно.

Това е нашата кутия Stress relief, подходяща а хора, които са под постоянно напрежение или са влезнали в такъв период, а вие искате да им помогнете. Към книгата сме добавили много нестандартна, вдъхновена от Япония чаша с чинийка за кафе или чай и ароматна свещ, защото както знаем радостта на живота е в оценяването и изживяването на малките моменти.

Укеиреру означава да сме съпричастни, да приемаме другия с уважение и разбиране. Да приемаме реалността, миналото и настоящето, загубата, изолацията, различното и непознатото. Дава ни сила на духа, издръжливост и чувство за принадлежност към общността. Предлага коренно различни начини за действие относно това как да възприемаме себе си като част от природата, част от света, да създаваме и да бъдем полезни на хората, да приемаме нашия изключително кратък престой тук и сега.“

Скот Хас